fatboy-lamzac-backpackmodel_tab_v3

In samenwerking met Fatboy hebben we een leuke prijsvraag voor jullie en dit keer is het iets anders dan games, goodies of accessoires. We geven namelijk de Fatboy Lamzac weg en dit heeft een reden, want we zijn namelijk zelf een groot fan van dit product.

De Fatboy Lamzac zorgt er namelijk voor dat je niet meer in een kleermakerszit hoeft te zitten in het park op een vochtig grasveld, maar dat je gewoon kunt liggen zonder dat je al teveel bagage mee hoeft te nemen. In het Amsterdamse Vondelpark heb je de Fatboy Lamzac vast al eens gespot, het product is namelijk bijzonder populair aan het worden.

Uiteraard is het product niet alleen voor buiten bedoeld, maar kan het binnenshuis ook erg handig zijn. Kids zullen hun ‘eigen’ bankje ongetwijfeld erg waarderen en voor jezelf is het ook verdomde handig als de vrouw weer eens de bank claimt.

Wat kun je winnen?
Wij gaan twee mensen gelukkig maken met een Fatboy Lamzac in een kleur naar keuze.

De Fatboy Lamzac winnen, wat moet je doen?
Om mee te doen met deze prijsvraag hoef je enkel en alleen hieronder een reactie achter te laten (met je PSX-Sense account, je dient dus ingelogd te zijn). In deze reactie vermeld je vervolgens waar jij de Fatboy Lamzac voor zou gebruiken. Wij zullen dan met de winnaars contact opnemen via een privรฉbericht hier op PSX-Sense en dan komt de Fatboy Lamzac zo snel mogelijk naar je toe.

Zelf de Fatboy Lamzac bestellen? Dat kan hier.

Laat je reactie hieronder achter voor 31 mei 2016, de winnaars krijgen dan in de eerste week van juni bericht.

Lamzac-hangout-all copy