oblivion-travels-psp-cancelled

Eén van de grootste games die geannuleerd is voor de PSP, dat moet The Elder Scrolls IV: Oblivion wel zijn. De game heeft helaas nooit het daglicht gezien, omdat de PSP niet echt aansloeg in de Verenigde Staten. Nu zijn er echter beelden opgedoken van deze PSP-game en deze kun je hieronder bekijken in drie video’s, waarvan er één voorzien is van commentaar.

Overigens is het grootste nadeel van deze game wellicht ook één van de redenen dat het geannuleerd is, namelijk dat het niet een open-wereld game is, maar één met een HUB-wereld. Zo kon je naar verschillende gebieden afreizen via een HUB, iets wat fans mogelijk niet konden waarderen, omdat dit niet de kracht van Oblivion is. Wel had de ontwikkelaar meer dan 180 quests op de planning staan, wat behoorlijk veel is voor een handheld game.

De game moest ooit uitkomen in de lente van 2007, maar helaas krijgen wij deze unieke versie van Oblivion nooit te spelen. De game verdween zonder officiële reden van ontwikkelaar Climax en uitgever Bethesda van het toneel, maar gelukkig hebben we de beelden nog.

Meer informatie over deze geannuleerde game kun je hier terugvinden.

https://youtu.be/1kYyu9E4Dh0