Op 21 juni verschijnt Grand Kingdom voor de PlayStation Vita en PlayStation 4 en dit is een nieuwe RPG uit Japan. Wat meteen opvalt bij deze titel zijn de kleurrijke graphics in de getekende grafische stijl. Dit is iets wat onze Wim ook benadrukte in zijn preview, welke we onlangs hebben gepubliceerd.

In deze strategische game heeft succes alles te maken met de personages die je kiest waarmee je ten strijde trekt. De klassen zijn hierbij van groot belang en in Grand Kingdom lopen deze vrij uiteen. In de trailer hieronder zie je een aantal personages, die in Japan als betaalde DLC zijn verschenen, maar hier gratis bij de release van de game zullen zitten.

Je krijgt trouwens niet alleen de personages er gratis bij, maar de campagne is nog verder uitgebreid met extra content waar in Japan eveneens voor betaald moest worden. Zo zullen er vier Great Nation campagnes bij zitten. De singleplayer zal vanwege dit niet 12 hoofdstukken, maar 48 hoofdstukken bevatten. Erg netjes naar onze mening, want de game zit zo wel erg vol met content.