crash-1449380161172

Iedereen zit met smart te wachten op een nieuwe Crash Bandicoot en dan het liefste van de originele ontwikkelaar, Naughty Dog. Sony weet dit, zo laat men weten tijdens een interview met Official PlayStation Magazine. SIEE president Jim Ryan is op de hoogte van de enorme affectie die er heerst bij de fans voor Crash Bandicoot, maar tegelijkertijd kunnen ze er erg weinig mee.

Activision bezit nog altijd de rechten op het personage, maar heeft nog geen plannen aangekondigd om hier ook daadwerkelijk iets mee te gaan doen. Sony daarentegen meldt dat ze dan ook niets aan te kondigen hebben rondom Crash Bandicoot, maar dit betekent natuurlijk niet dat ze niet met Activision in gesprek zijn om de rechten mogelijk terug te halen.

Sony’s band met Activision is immers behoorlijk goed vandaag de dag. Ze hebben immers genoeg exclusieve deals gesloten rondom onder andere Call of Duty en Destiny, de grootste games van de uitgever.

“Um… we’re certainly aware of the considerable affection—even reverence—in which the mighty Crash is held. But nothing to update at this stage in that area.”