De tweede episode van Hitman, die zich afspeelt in Italië, verscheen eind april en dus is het nu wachten op het derde deel. Hitman: Episode 3 speelt zich af in Marokko, in de stad Marrakesh om precies te zijn. IO Interactive heeft nu aangekondigd dat de releasedatum van de derde episode komende week bekend zal worden gemaakt.

De verwachting was dat Hitman: Episode 3 in mei zou gaan verschijnen. Dit is natuurlijk nog altijd mogelijk, maar het einde van de maand nadert nu snel en dus zou het kunnen dat de nieuwe episode is uitgesteld naar juni. De ontwikkelaar heeft altijd gezegd dat alles op schema lag, maar er werd tegelijkertijd nooit uitgesloten dat de plannen voor een maandelijkse release konden veranderen.

Komende week zal er overigens ook een nieuwe Elusive Target voor Hitman komen. Dit gebeurt aanstaande vrijdag, 27 mei. Je moet de tweede episode van Hitman in je bezit hebben om hem uit te kunnen schakelen en net als met de eerste Elusive Target heb je slechts 48 uur om het doelwit te vinden en maar één kans om hem uit te schakelen.