Knipsel
De derde Hitman episode zal aanstaande dinsdag verschijnen, zo heeft Square Enix vandaag bekendgemaakt. Deze derde episode speelt zich af in Marrakesh, Marokko.

Deze nieuwe locatie zal wederom erg groot zijn en deze plek weet zich te onderscheiden van Sapiënza doordat het voor een gedeelte bestaat uit een doolhof van steegjes. Ook kent het gebied een groot open plein waar een markt te vinden is, alwaar het altijd erg druk is.

In deze derde episode is het je doel om twee vijanden uit te schakelen. Het eerste doel is de private bankier Claus Strandberg, die zich verschuilt in het Zweedse consulaat. Het andere doel is een generaal die luistert naar de naam Reza Zaydan. Hij krijgt bescherming van een squad elite soldaten op het tijdelijke hoofdkwartier van het leger, midden in de stad.

Marrakesh is zo ontworpen dat het de spelers bezig zal weten te houden via een brede variatie aan uitdagingen en mogelijkheden om de doelen te doden. Verder zal de episode geleverd worden met een compleet nieuwe setting voor de Contracts modus. Ook ontbreken nieuwe Elusive Targets en Escalation Contracts niet.