image004

Ubisoft heeft zojuist een gloednieuwe trailer vrijgegeven van de vorig jaar aangekondigde Tom Clancy’s: Ghost Recon Wildlands. Het is niet zozeer een gameplay trailer, maar alle beelden die je ziet zijn wel in-game opgenomen. Als speler ga je in de game heel Bolivia ontdekken en maak je kennis met het enorm harde Santa Blanca drugskartel, die zowat het hele land in zijn greep houdt.

Als Ghost zijnde is het aan jou de taak om het Santa Blanca drugskartel op haar z’n te krijgen, maar zoals met elk kartel het geval is, is dat geen gemakkelijke operatie. De trailer is in ieder geval prachtig en we kunnen niet wachten totdat we hands-on kunnen gaan met de game op de E3, waarna we je meer kunnen vertellen over de game.

Helaas is er nog geen releasedatum genoemd voor de game.

“Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands wordt ontwikkeld door Ubisoft Parijs en is de eerste militaire shooter die zich afspeelt in een gigantische, dynamische open wereld. De hele game is speelbaar in singleplayer of met maximaal vier spelers in coöp. Spelers ontdekken Bolivia in de nabije toekomst, waar het meedogenloze Santa Blanca drugskartel het land in zijn greep houdt.

De Ghosts opereren vanuit vijandelijk gebied om het Santa Blanca Kartel aan het wankelen te brengen en uiteindelijk te vernietigen. Dit doen ze door de banden tussen drugsbaronnen en de corrupte overheid te verbreken en de Boliviaanse bevolking te redden van Santa Blanca’s wrede leider, El Sueño. Spelers hebben volledige keuzevrijheid wanneer het aankomt op het voltooien van deze opdracht. Die keuzes hebben dan ook hun gevolgen voor de wereld om hen heen.”