playstation-plus-2_wj5v.1920

De PlayStation Plus community manager van Sony Interactive Entertainment meldde eerder al op Twitter dat de PlayStation Plus update van juni volgende week bekendgemaakt gaat worden. Het is dus nog even wachten tot Sony officieel gaat vertellen welke gratis games we dan mogen verwachten, maar een nieuwsbrief van Sony heeft dit mogelijk al verraden.

In de verstuurde nieuwsbrief staan namelijk twee games in de broncode, die suggereren wat de games voor juni zijn. Wellicht stonden deze games al in de nieuwsbrief, maar moest dit op het laatste moment alvorens verzenden nog even gewijzigd worden en is er wat HTML-code achtergebleven. Het komt immers weleens voor dat de update op het laatste moment nog aangepast wordt of het kan zijn dat de informatie simpelweg nog niet gecommuniceerd mocht worden.

Enfin, in de broncode van de nieuwsbrief staat een zin die meldt dat NBA 2K16 en Gone Home gratis zullen zijn voor PlayStation Plus. Het betreffen hier enkel PlayStation 4 games dus de kans is dat dit de PlayStation 4 line-up voor juni is. De games voor de PlayStation 3 en Vita zijn nog even afwachten. Dit is uiteraard nog maar een gerucht en het is wachten tot de officiële bekendmaking volgende week, maar opvallend is het allerminst.

ps-plus-june-2016-leak-2

ps-plus-june-2016-leak-1