Ready at Dawn is een Amerikaanse ontwikkelaar die we vooral kennen van The Order: 1886, de PlayStation 4 exclusive die ruim een jaar geleden uitkwam. Verder is de studio ook verantwoordelijk voor games als God of War: Ghost of Sparta en Daxter voor de PlayStation Portable. Het is nog onduidelijk waar de ontwikkelaar nu aan werkt, maar we zullen hier snel meer over te weten komen.

Ready at Dawn zal volgende week namelijk hun nieuwe game gaan onthullen. Deze nieuwe game zal worden uitgegeven door GameStop. Deze retailer heeft recentelijk een eigen uitgeverij opgezet en Insomniac’s aankomende game, Song of the Deep, is de eerste game die door GameStop zal worden uitgegeven. De nieuwe game van Ready at Dawn wordt het tweede project van de uitgever.

Wat voor game we precies van Ready at Dawn kunnen verwachten is onduidelijk. De ontwikkelaar is onafhankelijk, maar het grootste deel van de games die de studio maakte kwam exclusief op PlayStation platformen uit. Of dat echter met deze nieuwe game ook het geval is, valt te betwijfelen. Verder is de verwachting dat Ready at Dawn’s nieuwe game niet dezelfde grote schaal heeft als The Order: 1886, maar dat het een wat kleiner project is. Volgende week zullen we dus de exacte details te horen krijgen en wij zullen het uiteraard aan jullie laten weten.