De launch trailer van Smite is kort maar krachtig


Smite is een MOBA van ontwikkelaar Hi-Rez Studios. De game was sinds maart speelbaar via een open beta, maar het was nog altijd niet duidelijk wanneer de volledige game zou gaan verschijnen. Daar heeft de studio nu verandering in gebracht, want men heeft laten weten dat Smite op 31 mei officieel zal lanceren op de PlayStation 4.

Er is sinds de beta veel aangepast en toegevoegd aan de game. Zo ondersteunt Smite op de PlayStation 4 nu een framerate van 60 frames per seconde en zijn er diverse modi aan de game toegevoegd. Hi-Rez Studios belooft verder regelmatig met gratis updates te komen. Elke twee tot drie weken zal er nieuwe content beschikbaar komen.

Smite is een free-to-play game, dus wanneer de game aanstaande dinsdag uitkomt, kun je er zonder te betalen mee aan de slag. Benieuwd of Smite wat voor je is? Bekijk hieronder dan de korte, maar actievolle launch trailer.

Boxshot SMITE

SMITE

Releasedatum:
31-05-2016
Genre:
MOBA
Uitgever:
Hi-Rez Studios
Ontwikkelaar:

1 reactie

  1.    8480 XP
    Flaming_Kaiser's avatar

    Ik vond het erg leuk maar ik ben er wel weer klaar mee. Ik had hetzelfde met LOL daardoor heb ik een nieuwe PC gehaald hetzelfde verhaal ik was het zat elke keer precies hetzelfde te doen. De PS4 heeft daar zeker wat mee te maken lekker veel afwisseling met games.

Review: SMITE
Patch voor SMITE voegt een 60FPS mogelijkheid toe aan de game
Open beta van Smite gaat binnenkort van start op de PS4