Het is alweer bijna een jaar geleden dat Rocksteady met Batman: Arkham Knight kwam. De game werd zeer goed ontvangen en ook wij waren enthousiast, zoals je in onze review hebt kunnen lezen. Het kan natuurlijk zijn dat je, om welke reden dan ook, nog niet aan de game bent toegekomen. Wellicht dat er dan binnenkort een mooie oplossing is, want als we Amazon Duitsland mogen geloven zal Batman: Arkham Knight – Game of the Year Edition binnen korte tijd uitkomen.

De retailer heeft de Game of the Year Edition van de game in het assortiment opgenomen voor de PlayStation 4 en Xbox One. Er wordt een releasedatum van 28 juli vermeld en er is zelfs een box-art te zien. Deze kun je ook hieronder bekijken. De Game of the Year Edition van Batman: Arkham Knight moet volgens de beschrijving van Amazon alle DLC bevatten die voor de game is verschenen.

Warner Bros. heeft nog niks over een eventuele Game of the Year Edition van Batman: Arkham Knight aangekondigd, dus zie dit voorlopig nog wel als een gerucht. Het is echter niet de eerste keer dat een heruitgave van de game ergens opduikt. Mocht alle informatie van Amazon Duitsland kloppen, dan belooft juli een mooie maand te worden voor fans van de Batman games. We weten immers dat Batman: Return to Arkham, de collectie met remasters van de eerste twee delen, op 29 juli uitkomt voor de PlayStation 4.