Agony 3

Demonen, doodsangsten, hitte als nooit tevoren. Precies! Het is geen droom of nachtmerrie, we zijn werkelijk in de hel terecht gekomen en we moeten overleven. Overleven om deze hel weer uit te kunnen komen. Maar om dat doel te kunnen bereiken zullen we het moeten opnemen tegen verschillende wezens en de confrontatie aan gaan met de mysterieuze Red Goddess.

Klinkt interessant? MadMind Studios – waar ontwikkelaars mede verantwoordelijk zijn geweest voor onder andere The Witcher 3, The Division en nog meerdere Triple-A titels – is op dit moment druk bezig met het ontwikkelen van Agony. Een survival horror game, welke vanuit het first person perspectief wordt gespeeld. Deze titel zal in 2017 moeten afdalen naar de diepste krochten van de hel om daar jouw leven zuur te maken. Maar dat is natuurlijk niet alles. Niet alleen maken zij jou het leven zo zuur mogelijk, ze zullen jou als speler ook een aantal krachten geven om de kans op overleven makkelijker te maken. Zo zul je kleinere demonen kunnen commanderen, geesten kunnen overnemen om jouw wil wet te maken, en nog veel meer mysterieuze krachten. Hieronder is vast een kleine intro van Agony te zien.

Als de bovenstaande video nog niet voldoende aandacht heeft getrokken, zullen wellicht de onderstaande afbeeldingen van de game de gedachten doen veranderen. Mocht het nou zijn dat je het al warm krijgt bij het idee om rond te dwalen in een nog warmere hel, dan zul je toch nog geruime tijd moeten wachten. Ergens in 2017 zal deze game richting de PlayStation 4, Xbox One en PC komen om jouw woonkamer in vuur en vlam te zetten.