Twee nieuwe Harry Potter spellen aangekondigd

Harry Potter and the Deathly Hallows is het laatste deel van Harry Potter waar de fans op wachten. Het boek was al een tijdje verkrijgbaar, maar de film nog niet. Voor dit laatste deel zullen twee films gemaakt worden, omdat het anders een te lange film had geworden. Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 1 zal in november in de bioscopen verschijnen en Part 2 zal zes maanden later volgen.

Uiteraard hoort bij iedere Harry Potter film een eigen videogame en omdat er dit keer twee films zijn komen er ook twee spellen. Dat hebben EA Play Label en Warner Bros Inc. vandaag laten weten. Deel 1 zal in de herfst in de winkels liggen, ongeveer gelijktijdig met de film waarschijnlijk.

Er is altijd veel kritiek geweest op de Harry Potter spellen. EA heeft echter gezegd dat er meer actie dan ooit in deze spellen zal zitten. Het is geen oefenen meer, het is nu vechten voor je leven of vluchten voor je leven. Tegelijkertijd moet je natuurlijk alle Gruzielementen van Heer Voldemort zien te vinden en te vernietigen. Zoals altijd zullen de locaties weer sprekend lijken op de films. Deze herfst komt hij dus en tot die tijd: ‘Mischief managed.’

 1.    3745 XP
  vinnie1234's avatar

  Ik vond de oude games ook leuk 😀

 2.    220 XP
  salberts93's avatar

  Oh ik ook daar niet van maar er is gewoon een hoop kritiek op geweest. Dit word wel heftig denk ik

 3.    927 XP
  ChristiaanvdG's avatar

  Barry pooter ! 😛

 4.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  toch jammer dat er dan ook meteen 2 games komen, beetje uitmelken die zooi

 5.   
  Engel_des_Doods's avatar

  niks voor mij!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!