Homefront: The Revolution verscheen eind vorige maand en zoals wij al in onze review aangaven kampt de game met een hoop problemen. Een recente patch bleek helaas niet de oplossing. Sterker nog, de nieuwste update zorgde op de PlayStation 4 zelfs voor nog ergere problemen en bij sommige spelers was er daadwerkelijk sprake van een game-breaking bug, waarbij progressie in het verhaal praktisch onmogelijk was. Deze problemen lijken gelukkig spoedig opgelost te gaan worden.

Ontwikkelaar Dambuster heeft namelijk laten weten dat een nieuwe patch, met versienummer 1.4, aan Sony is overhandigd. Deze patch zal een groot deel van de problemen, inclusief de eerder genoemde game-breaking bug, moeten verhelpen. Sony hoeft de update alleen nog maar goed te keuren en normaal gesproken betekent dit dat de patch ergens aan het begin van de komende week te downloaden is voor spelers.

Dambuster gaf nog wel aan dat men hoopte om de patch deze week nog uit te brengen, maar dat er een hoop tijd is besteed aan het testen ervan, om zeker te weten dat de patch effectief is. Laten we hopen dat dit ook daadwerkelijk het geval is en dat de grootste problemen van Homefront: The Revolution over een paar dagen verleden tijd zijn.