Meer over de Call of Duty: Black Ops singleplayer

Zoals de gemiddelde gamer waarschijnlijk wel zal weten komt er een nieuwe Call of Duty, namelijk Black Ops. Over het algemeen zijn de delen van Call of Duty of over de tweede wereldoorlog of over het heden. Blijkbaar vindt de huidige producer Treyarch het idee van de tweede wereldoorlog een beetje uitgemolken. Dit zullen sommige Call of Duty-spelers beamen. Daarom zal het volgende deel niet over de tweede wereldoorlog gaan maar over de Koude Oorlog. De typische Call of Duty singleplayer gameplay zal volgens Treyarch niet veranderd worden. Het enige wat er dus in feite aan verandert, is de story-line.

Dingen die je zal kunnen verwachten bij dit deel van Call of Duty zijn de veranderingen van de Special Forces, geheime operaties in plekken zoals Rusland en Vietnam en ongewone wapens zoals een kruisboog met een vizier. Ook zal de story-line verdeeld zijn over verschillende decennia’s. Dit wordt door sommige gezien als een voordeel, namelijk dat er veel verschillende missies zullen zijn. Door andere wordt dit juist weer met argusogen bekeken doordat ze denken dat de story-line onduidelijk en onoverzichtelijk zal worden.

Verder is de game pas gedemonstreerd voor een groep van journalisten van de grote gaming-magazines. Eén van de missies die hierdoor bekend is geworden is een missie dat je in een verkenningsvliegtuig zit. Misschien klinkt dit wel bekend voor de Modern Warfare spelers aangezien je hier in een AC-130 zit en zo’n beetje alles wat beweegt zonder lampje neer moet schieten. Voor de rest zijn er nog meer missies en delen van de story-line bekend geworden. Deze kan je hier vinden.

Iets anders wat ook typisch is voor Call of Duty is natuurlijk ook het multiplayer gedeelte. Voor de hard-core gamers komt er misschien een multiplayer beta, volgens Josh Olin, de community manager van Call of Duty: World at war. Dit was wat hij heeft getweet:

An MP BETA is being considered – we’re aware of its popularity, and usefulness to World at War. That’s all I got at the moment…

 1.    60 XP
  RSADG's avatar

  ik haal em alleen voor de zombies ! 😀

 2.    954 XP
  patrickg's avatar

  @RSADG:
  ik haal m voor alles, maar nog steeds t meest voor de zombies 😛

 3.    220 XP
  salberts93's avatar

  Ik vind Gran Turismo 5 beter dan dit spel, want in GT5 zitten veel meer auto’s en circuits. Daarom vind ik ook dat Gran Turismo 5 beter is dan dit spel.

 4.    171 XP
  bobka007's avatar

  [email protected] gy moet zwijgen CoD black ops gaat de graafste spel in worden ( hoop ik, als het natuurlijk beter online heeft dan modern warfare2 xD )

 5.    542 XP
  niels's avatar

  multiplayer beta komt er sowieso.. beta keys voor shitbox zijn namelijk al uitgelekt.. 😛

 6.    1865 XP
  elazzja's avatar

  @salberts93: heb je het over test drive unlimited ofz of over CoD

 7.    927 XP
  ChristiaanvdG's avatar

  Zombie moet komen !:D

 8.    150 XP
  amstel's avatar

  beta op de pc <3

 9.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  @salberts93: we kunnen dus ook racen in dit spel 😛 kijk dit dit zijn nou echte nieuwtjes!

 10.    1919 XP
  ddvos's avatar

  volgens mij wilt iedereen dat er zombies in komen dus als die er niet ik komen zou dat wel een heel grote blunder zijn van treyarch

 11.    6677 XP
  Myx's avatar

  Ik hoop echt dat die beta komt, zal echt goed zijn, wordt het iig niet weer een miskoop.

 12.    130 XP
  michael's avatar

  De koude oorlog was toch voornamelijk dreigen en stoer doen over hoe groot je leger is?

 13.    174 XP
  Tom's avatar

  “Het enige wat er dus in feite aan veranderd is de story-line.”
  Die zin klopt niet. Of ‘t, is’ of ‘d is, is’. Jaja gezeur ik weet het, maar moest de zin nog een keer lezen voor ik hem snapte, dus denk help dat even uit de weg.

  Verder vind ook ik de zombies een must. (en wat meer auto’s en circuits natuurlijk… 😛 )

 14.    44 XP
  Boudewijn's avatar

  @tom, Thanks, appreciate it =D

 15.    33 XP
  popko's avatar

  alle cod spellen zijn niks .
  er zitten toch alleen maar hackers op.
  dat is elk cod al geweest