Panama
In Uncharted 4: A Thief’s End zitten best wat leuke easter-eggs en één hiervan is een nieuwsartikel in The Onion. Dit nieuwsartikel is op een krant afgedrukt die op de grond ligt in de gevangenis in Panama. Als je tijdens het vechtmoment in de game de fotomodus activeert, dan kan je deze krant bekijken en de titel van het artikel lezen, wat ‘Worlds Largest Metaphor Hits Iceberg’ luidt.

Naughty Dog heeft deze krant echter aangepast na de laatste update en dat hebben ze op een nogal droge wijze gedaan. Ze hebben namelijk het krantenartikel vervangen door een stuk over een ontwikkelaar die is opgesloten na het gebruik van beschermd materiaal. De titel van dit nieuwe artikel luidt: ‘Effects Artist Jailed For Using Copyrighted Material’, waarbij je een foto ziet van de persoon in kwestie achter tralies.

Dat doet vermoeden dat Naughty Dog een auteursrechtenclaim heeft ontvangen na het opduiken van deze krant in YouTube video’s, wat ze op een uiterst creatieve manier hebben opgelost. Hieronder video’s die het verschil laten zien.