overwatch-characters.0.0

Cross-Platform Play domineerde geruime tijd de headlines op menig gameswebsite, waaronder hier op PSX-Sense. Dit kwam allemaal vanwege de uitspraak van Microsoft dat iedereen gebruik mag maken van Xbox Live. Na deze storm van berichten over een dergelijke feature werd het weer stil en er zijn eigenlijk nog altijd geen games die gebruik maken van de functie, tenminste als het gaat om console tegen console.

Overwatch is echter weer zo’n typische game waar we graag Cross-Platform Play mogelijkheden bij willen zien. Hoe vet zou het zijn om een PS4-team en een Xbox-team te hebben in de game? Het lijkt ons in ieder geval heel gezellig.

Blizzard heeft op Twitter gereageerd op een gamer die vroeg of Overwatch deze functionaliteit mogelijk gaat ondersteunen. Hierop antwoordde men zeker de ogen open te houden wat betreft de functionaliteit. Men houdt dus zeker de mogelijkheid in de gaten om dit ooit te kunnen doen, maar de vraag of het ook daadwerkelijk gaat gebeuren blijft vooralsnog onduidelijk. Sony is hier immers vrij terughoudend over.

Schermafbeelding 2016-06-06 om 12.48.28