We hebben ondertussen al veel verschillende gemodde PlayStations gezien; van mooi naar vreemd en alles daar tussen in. Maar de ‘sky is the limit’, zo bemerken we als we wederom een PlayStation 4 te zien krijgen in de stijl van een pas uitgekomen game.

De PS4 in kwestie is compleet aangekleed in de stijl van Uncharted 4: A Thief’s End en ook de controller is hip in de kleding gestoken. Alles is natuurgetrouw en in de ‘huisstijl’ die we van Naughty Dog gewend zijn, met de nadruk op de gigantische piratenmunt en de thumbsticks op de controller. Dit alles is met de hand door Vulpe Adrian Andrei gemaakt, die vanzelfsprekend een enorm fan van de franchise is. Het eindresultaat kun je op de foto’s hieronder bekijken.

PS4 modden

PS4 modden

Hoewel de PS4 console uniek is en zich toch wel in de categorie van geslaagde mods bevindt, is de stof op de controller wel wat slecht afgewerkt en er lijkt ook niet echt nagedacht te zijn over het gebruik van de controller. We kunnen ons niet indenken hoe zo’n lederen strip fijn in de hand kan liggen – maar dat zijn zorgen voor later…