bethesda_logo

Bethesda heeft een hoop sequels klaarstaan om te onthullen tijdens de E3 persconferentie, zo meldt website Eurogamer. Zij bevestigen hiermee enkele eerdere geruchten van onder andere industrie-insider Shinobi602, die al een flinke poos geleden meldde dat er een remastered editie van Skyrim aan zat te komen. Eurogamer meldt nu hetzelfde te hebben gehoord, waarmee het toch dichter bij de waarheid lijkt te komen.

Verder begrijpt Eurogamer dat Bethesda klaar is om The Evil Within 2 aan te kondigen, alsook een Wolfenstein 2 en een heraankondiging van Prey 2. Prey 2 is al geruime tijd terug in de ijskast gezet, maar Bethesda zou nu eindelijk klaar zijn om de titel te tonen voor de huidige generatie consoles.

De geruchten zijn allemaal gebaseerd op uitspraken van anonieme bronnen binnen de industrie. Zo vertelde een stemacteur van een belangrijk personage uit Wolfenstein: The New Order dat hij werkte aan een tweede game in de serie. Wat betreft een Skyrim remaster zijn er eerder ontzettend veel geruchten, uitspraken en aanwijzingen geweest. De remaster zou daarnaast volgens insider Dragon Punch ook nog eens mod-support krijgen op consoles, wat de game onder andere tot een groot succes heeft gemaakt op de PC.

Bethesda houdt maandag 13 juni om 04:00 uur haar persconferentie, waar dan alles duidelijk gaat worden.