injustice_gods_among_us_flash-600x316
De geruchten dat er een vervolg op Injustice: Gods Among Us aan zit te komen waren er al en diezelfde geruchten lijken nu alleen maar sterker te worden. GameStop heeft namelijk promotiemateriaal voor Injustice 2 ontvangen en hiervan is een foto gemaakt en naar Polygon gestuurd.

De betreffende foto kan je hieronder bekijken en die laat toch aan niets te wensen over. Duidelijk zichtbaar is de titel ‘Injustice 2’ en het lijkt hier vermoedelijk te gaan om een poster die je krijgt wanneer je bijvoorbeeld een reservering plaatst. Dit sluit aan op het eerdere gerucht van eind mei waarin gesteld werd dat dit tweede deel weleens in maart 2017 kan gaan verschijnen.

slack_for_ios_upload.0

Overigens doet Ed Boon, hoofd van ontwikkelstudio NetherRealm, weinig moeite om te verhullen dat er inderdaad een aankondiging omtrent Injustice 2 aan zit te komen, zie tevens zijn ludieke reactie’s via Twitter hieronder. Aangezien alles erop wijst dat Injustice 2 inderdaad in ontwikkeling is, kunnen we wellicht een aankondiging verwachten tijdens de E3 volgende week. Wanneer dit daadwerkelijk gebeurt, komen wij er hier natuurlijk bij je op terug.