FIFA gelanceerd voor Playstation Home

Playstation Home is niet geworden wat Sony ervan gehoopt had. Het is lang niet zo populair als ze hadden gehoopt. Sony heeft al eerder geprobeerd Home een stuk te verbeteren. Er kwamen Motorstorm, Audi en EA Sports spaces. Een Gran Turismo space zou nog steeds moeten komen. Niets ervan heeft echter geholpen om Home op het niveau te krijgen waar Sony op gehoopt had.

Maar Sony geeft het niet op. Nu komen ze wel met een heel indrukwekkende nieuwe space: een FIFA space. Vandaag werd deze space beschikbaar en het is verbazingwekkend. Het is een heel stadion. Hierin kan je verschillende activiteiten vinden. Je kan met door FIFA ontworpen achtergronden met maximaal elf mensen op de foto, je kan een mini voetbal spel spelen en je kan wedden op de uitslagen van het WK. Je kan in de FevaArena, zoals Sony het stadion noemt, ook kijken naar echt voetbal in HD. Tenslotte krijgt de space op 10 juni ook nog een eigen internationale lobby.

Dit is zonder twijfel de meest indrukwekkende space die tot nu toe gelanceerd is voor Playstation Home. Als je nog niet overtuigd ben om weer een keer te gaan kijken in Home, hebben we hier drie screenshots voor je.

[nggallery id=319]

 1.    171 XP
  bobka007's avatar

  Moet eens proberen

 2.    60 XP
  RSADG's avatar

  deze was allaaaaaaaang in de aziatische home..

 3.    130 XP
  michael's avatar

  Home blijft toch saai wss.

 4.    1562 XP
  dikked's avatar

  home loopt bij mij steeds vast als ik het weer wil proberen

 5. crew Redacteur -    748 XP
  Larssonio's avatar

  Het WK kijken op je PS3 das vast wel tof :O

 6.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Ach ja, binnenkort maar eens een kijkje nemen dan

 7.    95 XP
  kaas's avatar

  Voor dat mini voetbal spel sta je in een wachtrij van ongeveer 30 mensen. Ben je eindelijk aan de beurt, staat je ps3 al uit.