Playstation Home is niet geworden wat Sony ervan gehoopt had. Het is lang niet zo populair als ze hadden gehoopt. Sony heeft al eerder geprobeerd Home een stuk te verbeteren. Er kwamen Motorstorm, Audi en EA Sports spaces. Een Gran Turismo space zou nog steeds moeten komen. Niets ervan heeft echter geholpen om Home op het niveau te krijgen waar Sony op gehoopt had.

Maar Sony geeft het niet op. Nu komen ze wel met een heel indrukwekkende nieuwe space: een FIFA space. Vandaag werd deze space beschikbaar en het is verbazingwekkend. Het is een heel stadion. Hierin kan je verschillende activiteiten vinden. Je kan met door FIFA ontworpen achtergronden met maximaal elf mensen op de foto, je kan een mini voetbal spel spelen en je kan wedden op de uitslagen van het WK. Je kan in de FevaArena, zoals Sony het stadion noemt, ook kijken naar echt voetbal in HD. Tenslotte krijgt de space op 10 juni ook nog een eigen internationale lobby.

Dit is zonder twijfel de meest indrukwekkende space die tot nu toe gelanceerd is voor Playstation Home. Als je nog niet overtuigd ben om weer een keer te gaan kijken in Home, hebben we hier drie screenshots voor je.

[nggallery id=319]