WARCRAFT_QUAD_INTL_AW_NL

De nieuwe film WARCRAFT: THE BEGINNING draait inmiddels in de bioscopen en is een verfilming van de uiterst populaire game World of Warcraft. Alhoewel deze game nooit is uitgebracht op de PlayStation 4, blijven we allemaal gamers en zullen veel van jullie ongetwijfeld deze film willen gaan checken. Wij geven dan ook twee keer twee vrijkaarten weg voor de film samen met twee hoodies. Dit doen we in pakketten, dus er worden twee winnaars gekozen die allebei worden voorzien van twee vrijkaarten en één hoodie.

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is ons een mailtje sturen met je PSX-Sense gebruikersnaam, voorkeur voor welke kleur (geel of rood) hoodie en je adres. Vervolgens worden er twee winnaars uitgeloot die de prijzen op het doorgegeven adres zullen ontvangen.

WARCRAFT: THE BEGINNING draait nu in de bioscoop, in 3D en IMAX 3D.

Hoodies

Trailer

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Warcraft'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Universal Pictures Nederland zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 15 juni 2016. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Universal Pictures Nederland.