watch_dogs-2

Ubisoft heeft tijdens een livestream het nieuwe deel van Watch_Dogs getoond, namelijk deel twee. Dit deel zal zich afspelen in San Francisco en biedt een compleet andere set aan gameplay functionaliteiten. De stad oogt veel kleurrijker en mooier dan Chicago uit het eerste deel. De stad heeft vooral ook veel weg van Los Santos uit GTA V en is voorzien van een vrolijke uitstraling.

Het hoofdpersonage in Watch_Dogs 2 heet Marcus Holloway, een afro-amerikaan die behoorlijk handig is met toetsenborden en alles met een batterij of stekker. Daarnaast heeft hij ook een aantal gadgets in zijn backpack, zoals een radiografisch bestuurbare auto en quadcopter. Met deze drone kun je de stad rondvliegen in first-person modus, alsof je een adelaar bent.

In Watch_Dogs 2 is het ook mogelijk meerdere personen tegelijk te hacken en het is mogelijk om elke burger op straat te hacken in plaats van een selectief aantal.

De stad is volledig hackbaar en je kunt bijvoorbeeld kranen manipuleren, stoplichten, putten en nog veel meer. Je kunt zelf bepalen hoe je de game gaat verkennen, of je volgt het verhaal, duikt in de multiplayer of je gaat gewoon lekker ‘GTA-stijl’ heerlijk aankloten in de stad.

De game ligt op 15 november in de winkels voor de PS4, Xbox One en PC. Hieronder vind je een korte introductie trailer van Marcus, het hoofdpersonage uit de game. Verder is er ook een reveal trailer vrijgegeven die de game goed in beeld weet te brengen, in deze trailer tref je ook in-game beelden.

Boxshot

watch_dogs-2

Marcus (hoofdpersonage) introductie trailer

Watch_Dogs Reveal Trailer

World Premiere inclusief gameplay beelden

Screenshots