kn
Met nog een paar dagen te gaan alvorens de E3 begint, is de geruchtenmolen op volle toeren. Shinobi602 is een insider die geregeld voorbij komt, omdat hij vaak interessante dingen te melden heeft. Ditmaal over potentiële aankondigingen die Sony zou gaan doen.

Op NeoGAF reageert Shinobi602 op mensen met vragen over Knack 2 en God of War IV, waarbij zijn antwoorden suggereren dat deze games op de E3 onthuld zullen worden. Sterker nog, Shinobi602 is behoorlijk zeker van z’n zaak.

Iemand vroeg of Knack 2 aangekondigd gaat worden, waarop Shinobi602 reageerde met ‘Zou dat goed nieuws zijn?’. Vervolgens reageerde dezelfde persoon door aan te geven dat Knack één van zijn favoriete current-gen games is, waarop Shinobi602 het volgende aangaf; ‘Well, then…hey I got good news I guess. Lol.’

Betreffende God of War IV, daarover meldt Shinobi602 dat het niet zozeer de vraag is of de game aangekondigd gaat worden, want dat zal gebeuren, maar wie de protagonist is. Het kan dus zijn dat het vierde deel in de populaire franchise een ander hoofdpersonage kent.

“The question isn’t whether God of War will be there (it will), the question is…is Kratos the main character?

Hmmm..”

Zoals gewoonlijk moet je dit weer met een korrel zout nemen, maandagnacht zullen we ongetwijfeld duidelijkheid krijgen.