E3-2015-640x360
Deze Jouw mening gaat over – hoe kan het ook anders – de E3 die op het punt van het beginnen staat. Deze belangrijke gamesbeurs lijkt met de afwezigheid van enkele uitgevers wat aan glans te hebben ingeboet. Nog steeds zal er echter genoeg moois worden aangekondigd en er zullen ook vast nog genoeg verrassingen uit de hoge hoed worden getoverd. Uiteraard zijn wij er als PSX-Sense ook weer bij aanwezig om jullie zo volledig mogelijk verslag te brengen van alles wat daar gebeurt.

Over dit laatste gaat het dit keer dus niet, in deze Jouw mening willen we jullie mening peilen. Of liever gezegd, wat verwacht je van deze E3 en waar hoop je op, of waar hoop je misschien helemaal niet op? Kijk je uit naar een nieuwe God of War, verwacht je dat Sony groots gaat uitpakken met PlayStation VR, of krijgen we misschien weldra een kleine eerste teaser te zien van The Last of Us 2? Wat het ook mag zijn, er valt voorafgaand aan deze beurs weer over van alles te speculeren en dat doen we hier maar al te graag met jullie.

Laat ons dus vooral weten hoe jij tegen deze E3 aankijkt, wat je verwachtingen zijn en waar je op hoopt. Verpak je mening weer in een leuke reactie en plaats die onder dit artikel.