Update: Trailer van Deus Ex: Human Revolution verschenen

Sommige nieuwe titels zijn gewoon niet de moeite waard om te spelen, maar sommigen kunnen je ook een totaal “blown-away” gevoel geven. Dat doet deze nieuwe game van Square Enix, Deus Ex: Human Revolution, zeker. De trailer is namelijk heel filmisch en geweldig om naar te kijken.

Aan het einde van de trailer is te zien dat deze nieuwe titel zal verschijnen in het begin van 2011. De game zal uitkomen voor de Playstation 3, de Xbox360 en de PC. Het is nog niet duidelijk of we deze titel op de E3 te zien krijgen, maar we hopen er toch wel een beetje op. In de trailer kunnen we ook opmerken dat het zich gaat afspelen in drie steden, namelijk Montreal, Detroit en Shanghai. Bekijk snel de trailer die je hieronder kunt bekijken.

Update: Tevens zijn er net nieuwe screenshots van de game vrijgegeven. Het ziet het er naar uit dat de game een 1st person shooter gaat worden met af een toe 3rd person bij speciale acties, zoals in het zitten van cover en melee attacks. de screens kun je hieronder bekijken.

[nggallery id=323]

 1.    6677 XP
  Myx's avatar

  Wat een ziek vette trailer, jammer had het liever op de e3 gezien 😛

 2.    173 XP
  Tekno-D's avatar

  Wazig..

 3.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Heb het niet zo op die ‘toekomst’ spellen

 4.    4547 XP
  ps3dennis's avatar

  Wat een k*t trailer! en dat zelfde geldt ook voor de game.

  #3 afca-yuri: ik ook niet.