Schermafbeelding 2016-06-12 om 19.59.10

De singleplayer trailer van Titanfall 2 is per ongeluk al getoond alvorens de persconferentie van EA van start ging. Dit gebeurde tijdens een repetitie en daarmee werd per ongeluk de Titanfall 2 trailer gestreamd en getoond. Wanneer zoiets gebeurt lekt dat natuurlijk al snel uit en Respawn Entertainment heeft gelukkig de juiste beslissing genomen om de trailer nu al vrij te geven.

Je kunt de officiële trailer hieronder dan ook al bekijken. Veel details geeft de trailer niet vrij, behalve dat er zes nieuwe titans zijn met elk zo haar eigen unieke combat kwaliteiten. Verder zal er een beta test zijn van de multiplayer in de game, alvorens de game uitgebracht gaat worden.

De volledige singleplayer van Titanfall 2 is speelbaar zonder internetverbinding, always-connected is dus gelukkig niet aan de orde met deze EA game. De trailer zit vol met gameplay beelden en alhoewel deze vermoedelijk opgenomen zijn op de PC, ziet het er spectaculair uit.

De game belooft een hoop actie in onze huiskamers te gaan brengen en hiermee heeft EA voor beide kampen een prima game gepland voor dit najaar. Gamers die op zoek zijn naar nostalgie in shooters kunnen kiezen voor Battlefield 1, maar heb je toch liever een futuristische setting met robots, explosies en knettergekke sci-fi omgevingen; dan is er Titanfall 2.

Titanfall 2 ligt vanaf 28 oktober in de winkels voor PS4, Xbox One en PC.

Titanfall 2 Singleplayer Gameplay Trailer