Nieuwe Majin and the Forsaken Kingdom screens

Vorig jaar op de GamesCom in Keulen kwam Namco Bandai met hun aankondiging van de nieuwe game: Majin: The Fallen Realm. De game is ondertussen van naam verandert, namelijk naar Majin and the Forsaken Kingdom.

In de game speel jij als een buitenstaander en je moet met een gigantisch beest, een Majin, de duisternis proberen te verslaan. Dit doe je door heel wat verschillende puzzels op te lossen doorheen het spel. Hieronder zie je enkele screens en artwork van de game waarbij je vooral “de buitenstaander” en de Majin in beeld ziet.

Erg veel informatie over het spel is er momenteel nog niet bekend, maar we zullen binnenkort zeker meer te weten komen over deze game op de E3. Majin and the Forsaken Kingdom wordt nog in 2010 in onze winkelrekken verwacht.

[nggallery id=320].

 1.    5494 XP
  7th-son's avatar

  erg aparte stijl kwa characters, maar ziet er best cool uit!
  maar ik vind bij sommige screens de resolutie zo laag!

 2.    6677 XP
  Myx's avatar

  Ziet er vet uit, weet niet of het echt mijn type game is, soms zijn die screen echt kartelig hoop niet dat het zo in het echte spel is.

 3.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  lijkt me geen reet aan eerlijk gezegd 😛

 4.    12 XP
  Gabriel's avatar

  lijkt me een super game

 5.    131 XP
  bnk90's avatar

  ziet er echt dope uit maarja dit is weer echt zon spel wat ik eerst wil proberen voordat ik overga op een koopbeslissing