Bethesda kondigde vorig jaar tijdens de E3 Dishonored 2 aan, maar sindsdien bleef het vrij stil rondom de game. Tot nu, want tijdens de E3 persconferentie van dit jaar zijn er eindelijk gameplay beelden getoond. Er werd een spectaculaire gameplay trailer vrijgegeven, maar men toonde ook een wat uitgebreidere gameplay demo. Beide video’s zijn hieronder te bewonderen.

In Dishonored 2 kan je kiezen uit twee verschillende personages (Emily en Corvo) met elk hun eigen speciale vaardigheden. Deze vaardigheden zijn ook nog eens volledig te upgraden via een skill-tree, waardoor je de game echt kun spelen zoals je zelf wil. In de gameplay demo die men liet zien, werd er gespeeld met Emily en de verschillende skills van haar werden ook goed gedemonstreerd.

Er werd ook een Collector’s Edition van Dishonored 2 onthuld, welke in beperkte aantallen verkrijgbaar zal zijn. De Collector’s Edition komt onder andere met een replica van het masker van Corvo en de ring van Emily. Verder werd er nog aangekondigd dat wanneer je (voor een gelimiteerde tijd) een pre-order plaatst voor een willekeurige versie van Dishonored 2, je een gratis exemplaar van Dishonored: Definitive Edition krijgt. Dit aanbod geldt zowel voor digitale pre-orders, als voor pre-orders van de fysieke versie van de game.

Dishonored 2 is vanaf 11 november verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

Officiële gameplay trailer

https://youtu.be/lNFtACeifcU

Gameplay demo

Collector’s Edition