Voorafgaand aan de E3 persconferentie van Bethesda doken er verschillende geruchten op over mogelijke aankondigingen voor tijdens de show. Een van deze geruchten ging om een nieuwe Wolfenstein game. Deze werd helaas niet aangekondigd tijdens de persconferentie, maar Bethesda heeft een nieuw deel mogelijk wel geteased, iets dat de meeste mensen ongetwijfeld niet hebben opgemerkt.

Tijdens de onthulling van Quake Champions, een game die exclusief voor de PC zal uitkomen, was een intro in DOS-stijl te zien. Hierin waren verschillende titels van games te zien, waaronder Keen, DOOM en Wolfenstein 3D. Ook Wolfenstein: The New Order en Wolfenstein: The Old Blood staan erbij, met daaronder de regel ‘New_Colussus’. Dit lijkt erop te wijzen dat men achter de schermen al werkt aan Wolfenstein: The New Colossus.

Dit blijft echter nog wel een gerucht, want dit hoeft natuurlijk niets te betekenen. Toch is het wel opvallend te noemen. Hieronder een afbeelding van hoe het eruitzag tijdens de onthulling van Quake Champions.