Eerste gameplaybeelden van Vanquish

Platinum Games komt zoals de meesten al weten met een nieuwe shooter genaamd: Vanquish. Het spel speelt zich af in de toekomst waarbij Rusland en Amerika strijden om verschillende energiebronnen. Amerika heeft zijn eigen ruimteschip gebouwd dat aan de hand van zonnepanelen dat ontzettend veel energie opvangt.

Nu hebben Russische troepen het ruimtestation kunnen overnemen en vernietigen ze San Francisco met de energie die Amerika zelf heeft geoogst. Amerika schakelt al hun eenheden in om het ruimtestation terug over te nemen, maar ze moeten snel zijn want het volgende doelwit is New York City. Dit is wanneer jij, Sam, tevoorschijn komt in het spel, want jij moet er namelijk proberen voor te zorgen dat het ruimteschip terug verovert wordt door de Amerikaanse eenheden.

Hieronder hebben we voor jullie de eerste gameplay beelden klaar staan waarin je kunt zien dat Vanquish toch wel een verschrikkelijk snelle shooter is. Vanquish wordt nog dit jaar in de Europese rekken verwacht.

 1.    16 XP
  elmalonl's avatar

  nah dit gaat hem niet worden.(ook niet voor mij)

 2.    508 XP
  NightHawk's avatar

  @elmalonl: Vind je?

  Ik vind het er echt zaaaaaaalig uitzien, buiten het verhaal (weeral russen, grappig slechte voice-actors, …). Maar daaaaaaaamn, die gameplay ziet er fantastisch uit. Net een mix tussen Devil May Cry/Bayonetta en Gears of War/Lost Planet.

 3.    6677 XP
  Myx's avatar

  Holy shit at ziet er goed uit zeg, dat coveren enzo ziet er allemaal erg soepel uit 😀

 4.    12 XP
  Gabriel's avatar

  ziet er prachtig uit

  hoop wel dat er tegen de tijd een demootje uit komt want ik zou hem niet durven te kopen voordat ik hem een keer heb geprobeerd

 5.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  niks voor mij. maar dat coveren ziet er wel leuk uit