Spider-Man-PS4-Costume-Trailer-E3
Tijdens Sony’s persconferentie werd een gerucht dat al enkele maanden de ronde deed eindelijk bevestigd. Er komt namelijk wel degelijk een gloednieuwe Spider-Man game exclusief naar de PS4.

Insomniac Games, die we kennen van games als Ratchet and Clank, Resistance en Edge of Nowhere, zal de game ontwikkelen, ondanks de geruchten dat Sucker Punch aan de game zou werken. De nieuwe titel werd getoond aan de hand van een trailer die we eerder lieten zien. Iets dat veel gamers zich afvroegen was: “zijn de beelden in de trailer gemaakt met computer graphics of zijn het echte in-game beelden die we te zien kregen?”. Op deze vraagt geeft men alvast een duidelijk antwoord, want het ging wel degelijk om echte in-game beelden. Ze zijn echter wel wat bewerkt om de trailer tot zijn recht te laten komen.

Als laatste wilde de ontwikkelaar ook nog even kwijt dat men zeer enthousiast is over de samenwerking met Marvel om deze game tot stand te brengen. Omdat het al een hele tijd geleden is dat we een goede superheldengame voorgeschoteld kregen, kan dit wel eens het begin zijn van een gloednieuw tijdperk waarin Marvel meer AAA-games ontwikkelt die echt de moeite waard zijn om te spelen.

De E3-trailer kan je hieronder nogmaals bekijken.