battleborn

Battleborn krijgt naast nieuwe gratis personages om mee te spelen ook microtransacties. Met deze microtransacties wordt ook gelijk een valuta systeem voor Battleborn geïntroduceerd.

Met echt geld kan je als speler ‘Platinum’ aanschaffen. Met deze Platinum kan je vervolgens kostuums (skins) kopen voor alle personages uit de game. Deze kostuums zullen 420 Platinum per stuk kosten. Naast kostuums zal het mogelijk zijn om nieuwe taunts te kopen voor enkele karakters. Onder andere Ghalt, Oscar Mike, Benedict, El Dragon, Whiskey Foxtrot en Alani zullen nieuwe taunts krijgen. De taunts zullen 230 Platinum gaan kosten.

Het aanschaffen van een kostuum of taunt zorgt niet voor een voordeel in het spel zelf. Jouw Battleborn ziet er alleen wat persoonlijker en leuker uit. Op deze manier wil de ontwikkelaar ervoor zorgen dat de game niet pay-to-win wordt met de invoering van dit systeem.

De microtransacties zullen op 16 juni, morgen dus, worden toegevoegd aan Battleborn. Voor alle informatie, inclusief een handige FAQ over de microtransacties, kan je hier terecht.