landscape-1458133210-playstation-vr-man-holding-control

Het bemachtigen van PlayStation VR tijdens de lancering op 13 oktober gaat erg lastig worden zonder een pre-order. Sony’s Andrew House heeft namelijk laten weten tegenover CNBC dat hij niet zeker is of ze aan de enorme vraag kunnen voldoen. Het is voor Sony namelijk erg moeilijk om in te schatten hoe populair PlayStation VR is en hoeveel mensen daadwerkelijk overgaan tot aanschaf. Ondanks dat gaan ze wel hun best doen om sowieso alle pre-orders zo snel mogelijk te kunnen vervullen.

Aangezien Sony verwacht dat er tekorten zullen komen van PlayStation VR is het slim om alvast een pre-order te plaatsen. Dit kan bijvoorbeeld bij Bol.com die bestaande accounts de mogelijkheid geeft om zonder vooruitbetaling de headset te bestellen. Je bent dan in ieder geval al zeker van een pre-order, zonder dat het je ook maar iets heeft gekost en dan kun je in oktober altijd nog beslissen of je deze door laat gaan.

Het is inmiddels bekend dat gameswinkels zoals Game Mania een aanbetaling van 50 euro vragen voor een pre-order van PlayStation VR.

Pre-order hier bij Bol.com met achteraf betalen.

Andrew House: “We have growing confidence that we’ll be supply constrained with this product, but we’ll do our very best to meet demand,” said the company’s president and group CEO.

“Virtual reality is a medium that’s in its infancy. With such a nascent, very new form of storytelling, it’s difficult to predict what user uptake is going to be.”