Wanneer we het over Capcom hebben, dan hebben we het ook gauw over Resident Evil. Begin 2015 werd er al een remake gemaakt van het in 2002 verschenen Resident Evil: Zero en aan het einde van dat jaar werd er tevens een remake van Resident Evil 2 aangekondigd.

Afgelopen maandagnacht verraste Capcom ons wederom tijdens de persconferentie van Sony, door met Resident Evil 7 op de proppen te komen en direct een teaser demo vrij te geven voor alle PS Plus leden. Uit een laadscherm in deze teaser demo heeft een oplettende speler een onderzoek gedaan naar de cijfercombinatie aan de linkerkant van het plaatje hierboven.

Wat is opgevallen, is dat deze code zeer verdacht overeenkomt met de productcode van Resident Evil 1, die eind jaren 90 verscheen voor diverse consoles. Op zich nog niks aan de hand, maar wat verder opvalt is dat bij juist deze uitgave van de Resident Evil 1 game een extra toevoeging zit, namelijk een demo voor Resident Evil 2.

Is dit een subtiele hint naar een demo van de remake van deze game? We zullen het binnenkort vast te horen krijgen, maar voor nu kunnen we eerst nog even genieten van de Resident Evil 7 teaser.