Tijdens de E3 persconferentie van Bethesda werden er drie gloednieuwe DLC pakketten voor Fallout 4 aangekondigd. Volgende week kunnen spelers aan de slag met de Contraptions Workshop uitbreiding, waarna in juli de Vault-Tec Workshop DLC volgt. In augustus zal de laatste DLC voor Fallout 4 verschijnen en deze heet ‘Nuka-World’. Inmiddels zijn de eerste details over deze laatste uitbreiding bekendgemaakt.

In de Nuka-World DLC ga je naar Nuka-World, een attractiepark dat nu een wetteloze stad van de Raiders is geworden. Als speler verken je een compleet nieuwe regio met een open woestenij en parkzones zoals Safari Adventure, Dry Rock Gulch, Kiddie Kingdom en de Galactic Zone. Je moet dodelijke bendes van Raiders begeleiden om zo nederzettingen te veroveren. De DLC brengt nieuwe quests, Raiders, wapens, wezens en meer.

Wanneer je in het bezit bent van de Season Pass, hoef je niet te betalen voor de Nuka-World DLC. Voor alle andere spelers gaat de uitbreiding €19.99 kosten. Hieronder kan je de eerste afbeeldingen bekijken van Nuka-World.