landscape-1462527765-e3-1
Zoals we vorige week zondag begonnen, zo eindigen we hem ditmaal ook weer. Vorige week vroegen we je namelijk naar jullie verwachtingen voorafgaand aan de E3. Nu de beurs voorbij ons is, is het tijd om de balans op te maken. Je kan deze Jouw mening dan ook min of meer zien als een follow-up van de vorige. Deze keer zijn we benieuwd naar wat je achteraf van de E3 vindt en of je verwachtingen volledig of gedeeltelijk zijn vervuld.

We hebben natuurlijk een aantal mooie aankondigingen voorbij zien komen, zoals bijvoorbeeld die van de nieuwe God of War of die van Days Gone. Tevens lieten eerder aangekondigde games als The Last Guardian zich zien en we zagen onder andere prachtige beelden van de PlayStation VR exclusive Robinson: The Journey voorbijkomen. Dat is echter slechts een klein gedeelte van wat er allemaal de revue is gepasseerd.

Vanaf hier laten we het daarom graag aan jou over; wat vond jij van de afgelopen E3? Hebben bepaalde aankondigingen je positief of juist negatief verrast? Wat is je favoriete of juist minst favoriete game van de beurs geworden? Laat het ons allemaal weten en drop je mening in een reactie hieronder!