De afgelopen dagen zijn zeer druk, maar zeer plezierig geweest. In razendsnel tempo zijn er talloze games aangekondigd en gedemonstreerd tijdens de E3 en de verwachtingen voor de toekomst zijn dan ook hoopvol gestemd. Net wanneer we denken dat de rust weer een beetje begint terug te keren, gebeurt er toch nog wat onverwachts…

In de verte klinkt een steeds harder wordend geronk, dat naarmate de tijd verstrekt steeds luider wordt. Na een poosje word duidelijk dat het boer Harms is, die even zijn nieuwe Fendt trekker komt demonstreren. Helaas kon de trekker het niveau van de E3 niet bijhouden, dus heeft boer Harms rustig gewacht met het komen opdagen.

Nadat boer Harms is uitgestapt weet hij volmondig te vertellen dat hij er binnenkort ook weer bij zal zijn met nog veel meer gloednieuwe trekkers, om en nabij 200 stuks wel te verstaan. Om alvast een indicatie te geven van hoe het gaat worden, liet hij ons het volgende filmpje zien. Farming Simulator 17 zal aan het einde van dit jaar verschijnen voor de PlayStation 4, wanneer exact wist boer Harms nog niet te vertellen.