Budgetzondag – Games – 6 juni

Tekken 6

Het bekendste vechtspel is zonder enige twijfel Tekken. De Tekken franchise draait al een hele tijd mee en begon op de eerste console van Sony, namelijk de PlayStation One. Bij elke nieuwste telg uit de serie kreeg het nieuwe personages, nieuwe levels en ook nieuwe modes. De bedoeling is om met jouw personage je tegenstander k.o. te slaan. Dit doe je door middel van allerlei vechtkuntsjes. De kans zit er in dat Tekken 7 aangekondigd wordt op de E3. Koop dus snel het laatste deel voor een zacht prijsje.

► Prijs: £20.95 (+/- €25,-)
► Verzendkosten: €geen
► Link: MyMemory
► PayPal: Ja

Pure Football

Fifa Street 3 dateert al van 2 jaar geleden. Het werd dus tijd dat er een gelijkaardige game op de markt kwam. En dat hebben we onlangs gekregen met een gloednieuwe titel van Ubisoft genaamd Pure Football. Deze voetbalgame kan men vergelijken met de Fifa Street franchise. Hierin moet je het met landen opnemen tegen elkaar. Dit doe je door fantastische voetbaltrucjes uit te voeren. Prachtige doelpunten komen hier natuurlijk ook aan bod. Creëer je eigen sterspeler (of sterrenteam) en begeleid hem tot de absolute wereldtop! Het zal je verbazen maar Pure Football is het goedkoopst bij een bekende gameboer. Dus loop zo snel mogelijk naar de winkel in je buurt en trap je disc recht in je console! Uiteraard heeft deze winkel ook een webwinkel.

► Prijs: €24,95
► Verzendkosten: geen
► Link: Bart Smit/E-Plaza

Super Street Fighter IV

Naast Tekken is ook Street Fighter een franchise die al een tijdje mee loopt. Ze hebben allebei de leiding als het over vechtgames gaan. Ze zijn allebei anders, maar blijven verdomd goed. Onlangs kwam Capcom met een uitbreiding van Street Fighter IV, namelijk Super Street Fighter IV. Hierin bleef de gameplay hetzelfde, maar had je nieuwe vechtersbazen, nieuwe arena’s en natuurlijk ook nieuwe moves. Als je onze review gelezen had weet je meteen dat je dit spel zonder enige twijfel moet aanschaffen. En dat voor een prikkie!

► Prijs: £18.95 (+/- €23,-)
► Verzendkosten: Geen
► Link: MyMemory
► PayPal: Ja
► Creditcard: Ja

 1.    171 XP
  bobka007's avatar

  Pure football zal ik nooit kopen

 2.    1860 XP
  elazzja's avatar

  Pure football, nice. Had wel liever een download versie gehad maarja

 3.    528 XP
  UPD8NL's avatar

  Pure Football slechtste spel ooit

 4.    790 XP
  Robbert's avatar

  Tekken 6
  ► Prijs: £20.95 (+/- €25,-)
  ► Verzendkosten: €geen
  ► Link: MyMemory
  ► PayPal: Nee

  Daar kan je weldegelijk met PayPal bestellen. 😉

 5.    6677 XP
  Myx's avatar

  Is pure football niet net uit :’)?

 6. crew Redacteur -    1887 XP
  GlobalSoldier's avatar

  @Myx: jup

 7.    927 XP
  ChristiaanvdG's avatar

  pure football is lelijk !

 8.    1006 XP
  Vinyl Vonna's avatar

  leuk leuk

 9.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  ik vond de eerste FIFA street nog leuk, de titels daarna werden een beetje saai