Activision is mogelijk van plan om Marvel: Ultimate Alliance, Marvel: Ultimate Alliance 2 en Transformers: Fall of Cybertron opnieuw uit te brengen op de huidige generatie consoles. In Taiwan hebben deze games namelijk een leeftijdsclassificatie gekregen voor de PlayStation 4 en Xbox One.

Marvel: Ultimate Alliance kwam in 2006 uit voor de vorige generatie consoles, waarna in 2009 het vervolg verscheen. Transformers: Fall of Cybertron is van deze drie nog de meest recente game, dit spel kwam namelijk in 2012 uit. Activision heeft al eerder games opnieuw uitgebracht voor de PlayStation 4. Onder andere Deadpool, Prototype en Prototype 2 werden opnieuw uitgegeven voor Sony’s nieuwste console.

Hoewel dit vooralsnog een gerucht is, zou het dus heel goed waar kunnen zijn, ook gezien de reputatie van het Taiwanese ratings board. Via leeftijdsclassificaties in dat land werden namelijk eerder al de PS4 versie van Zombi en het recent aangekondigde Trials of the Blood Dragon gelekt, voordat de games officieel onthuld werden. We houden je vanzelfsprekend op de hoogte.