WD2
Ubisoft heeft recent Watch_Dogs 2 onthuld en op de E3 afgelopen week was de game speelbaar. Uiteraard hebben ook wij de game gespeeld en snel mag je hiervan onze hands-on verwachten. Tijdens de demo kregen we een fragment voorgeschoteld waarbij we in coöp een missie konden afwerken en hierover hebben we wat meer informatie.

Watch_Dogs 2 is voornamelijk een singleplayer game, maar wel is het voor andere spelers op elk moment mogelijk om in jouw game terecht te komen. Deze andere speler zie je rondlopen en je kan eventueel een coöperatieve missie starten als je daar zin in hebt.

Deze coöp missies zijn secundaire missies in de wereld en staan los van de singleplayer missies. De game biedt dus enige vorm van multiplayer hoewel men verder niet in detail wilde gaan over andere modi die misschien nog aanwezig kunnen zijn.

In aanvulling hierop vroegen we de ontwikkelaar of het mogelijk is om de game in z’n geheel alleen te spelen, zonder dat je met online ‘invasies’ te maken krijgt. Hierop bevestigde de Ubisoft ontwikkelaar dat het mogelijk is om de gehele game offline te spelen.

Als je dus geen zin hebt in andere spelers, coöp of als je domweg niet online wilt spelen, dan kan je Watch_Dogs 2 dus geheel offline spelen.