In verschillende vechtgames van NetherRealm Studios van de afgelopen jaren werden bepaalde gastpersonages geïntroduceerd. Denk bijvoorbeeld aan Kratos in Mortal Kombat uit 2011 en Alien, Predator en Jason Voorhees in Mortal Kombat X. Ook Injustice: Gods Among Us bevatte een dergelijk personage, namelijk Scorpion uit Mortal Kombat. Dan is het natuurlijk een logische vraag of NetherRealm’s aankomende game, Injustice 2, ook zulke gastpersonages krijgt.

Tegenover Game Informer verklaarde Ed Boon van NetherRealm Studios dat die kans erg groot is. Hij zou erg verrast zijn als Injustice 2 niet zulke personages zou gaan bevatten. Het zou ook geen rare zet zijn van de studio om gastpersonages aan de game toe te voegen. Scorpion was het meest gedownloade personage van Injustice: Gods Among Us en hetzelfde geldt voor Alien en Predator in Mortal Kombat X.

Helaas heeft Ed Boon geen mogelijke namen van gastpersonages in Injustice 2 genoemd. Wel gaf hij aan dat er goed naar feedback van de fans wordt geluisterd als het gaat om nieuwe personages. Het is echter wel zo dat men niet zomaar elke willekeurige character in de game kan stoppen, om verschillende redenen.

Injustice 2 komt volgend jaar uit voor de PlayStation 4 en Xbox One.