Wie had dat nog gedacht, dat we op deze saaie zondagavond nog de eerste details van inFAMOUS 2 te weten zouden komen. De website PlayStation Informer kon namelijk aan de eerste sappige details van inFAMOUS 2 geraken. Het nieuwe gebied waarin je zult spelen zal een fictieve New Orleans zijn genaamd: New Marais. Zoals jullie gemerkt hebben is Cole volledig gerestyled, en hij zal een nieuwe stem krijgen. Cole zal zich grotendeels bezig houden om een “Super-super-hero” te worden, want hij zal het misschien in deze game moeten gaan opnemen tegen “The Beast”.

Je zal ook heel wat aanvallen uit de vorige game behouden die je nog zal kunnen upgraden, natuurlijk zullen er ook nieuwe aanvallen beschikbaar zijn. Cole zal ditmaal niet alleen over elektrische aanvallen beschikken, maar hij zal ook over andere speciale krachten beschikken. Welke deze zullen zijn is jammer genoeg nog niet bekend. De game zal ook van een ander standpunt speelbaar zijn en er zullen spijtig genoeg geen comic cutscenes meer aanwezig zijn, ditmaal zullen het realistische cutscenes zijn. Zeke zal ook terugkeren in dit tweede deel, en hij zal Cole beter gaan helpen dan in de vorige game.

Er zullen voor de eerste keer melee wapens aanwezig zijn in de game. Tevens zal je ook niet meer zoals in het eerste deel gewoon kunnen springen van het ene gebouw naar het andere, je zult nu je eigen weg moeten banen door middel van het verplaatsen van allemaal verschillende voorwerpen. Dit is voorlopig alle info die we jullie kunnen geven over inFAMOUS 2, we zullen zeker meer over de game te horen krijgen op de E3 beurs binnen iets meer dan een week. Houdt PS3-Sense alvast in de gaten voor meer nieuws in verband met inFAMOUS 2 en de E3 beurs.