Eerste details over inFAMOUS 2

Wie had dat nog gedacht, dat we op deze saaie zondagavond nog de eerste details van inFAMOUS 2 te weten zouden komen. De website PlayStation Informer kon namelijk aan de eerste sappige details van inFAMOUS 2 geraken. Het nieuwe gebied waarin je zult spelen zal een fictieve New Orleans zijn genaamd: New Marais. Zoals jullie gemerkt hebben is Cole volledig gerestyled, en hij zal een nieuwe stem krijgen. Cole zal zich grotendeels bezig houden om een “Super-super-hero” te worden, want hij zal het misschien in deze game moeten gaan opnemen tegen “The Beast”.

Je zal ook heel wat aanvallen uit de vorige game behouden die je nog zal kunnen upgraden, natuurlijk zullen er ook nieuwe aanvallen beschikbaar zijn. Cole zal ditmaal niet alleen over elektrische aanvallen beschikken, maar hij zal ook over andere speciale krachten beschikken. Welke deze zullen zijn is jammer genoeg nog niet bekend. De game zal ook van een ander standpunt speelbaar zijn en er zullen spijtig genoeg geen comic cutscenes meer aanwezig zijn, ditmaal zullen het realistische cutscenes zijn. Zeke zal ook terugkeren in dit tweede deel, en hij zal Cole beter gaan helpen dan in de vorige game.

Er zullen voor de eerste keer melee wapens aanwezig zijn in de game. Tevens zal je ook niet meer zoals in het eerste deel gewoon kunnen springen van het ene gebouw naar het andere, je zult nu je eigen weg moeten banen door middel van het verplaatsen van allemaal verschillende voorwerpen. Dit is voorlopig alle info die we jullie kunnen geven over inFAMOUS 2, we zullen zeker meer over de game te horen krijgen op de E3 beurs binnen iets meer dan een week. Houdt PS3-Sense alvast in de gaten voor meer nieuws in verband met inFAMOUS 2 en de E3 beurs.

 1.    17 XP
  Eros1337's avatar

  Kun je niet meer springen van gebouw naar gebouw? dan zou het er op achteruit gaan, vreemd :S Maar de rest: Toppie!

 2.    954 XP
  patrickg's avatar

  opeens hoort het een stuk minder leuk als deel 1

 3.    515 XP
  Dead-M's avatar

  Idd, niet van gebouw naar gebouw??? Dat haalt echt de snelheid drastisch omlaag, en meteen de gameplay waarde.
  Hoop dat ze er wel wat goeds van maken

 4.    449 XP
  AT1LLA's avatar

  iedereen verrast over de info van gebouw naar gebouw hahahaha 😀
  MAar zoals iedereen ben ik ook verrast ben benieuwd!

 5.    292 XP
  Jasper611's avatar

  sorry voor het misverstand, je zal bij de meeste gebouwen nog steeds van het ene gebouw naar het andere kunnen springen maar voor op het dak van sommige gebouwen te geraken zal je inderdaad veel verschillende materialen moeten gebruiken om op het dak van het gebouw te geraken. Ik vind het eigenlijk wel spijtig dat de Comic Cutscenes wel weg zijn… jammer…

 6.    673 XP
  Younistyle's avatar

  @Eros1337: Agreed, Infamous 1 was een topgame maar deel 2 klinkt als een regelrechte flop.

 7.    99 XP
  Ronald's avatar

  Jonges jonges, we hebben nog niks van de game gezien in actie, laten we dat eerst is afwachten voor we conclusies trekken. Deel 1 was geweldig en Sucker Punch weet echt wel wat ze moeten doen om deel 2 groter te maken.

  Er is ook aangegeven dat het speelveld VELE MALEN groter zal zijn. Nu maar hopen dat de map ter verzamelen van de shards dan wel werkt.

 8.    927 XP
  ChristiaanvdG's avatar

  @Dead-M: Idd !

 9.    215 XP
  Tijmen's avatar

  Waarom restylen ze de main character? Dat doe je toch gewoon niet? Wat zouden jullie ervan vinden als Uncharted 2 plots een vrouwelijke protagonist had?

  Dit is een vervolg. Mochten ze nou een hele nieuwe kant opgaan (laten we zeggen inFamous Chronicles) dan zou ik het nog begrijpen. Meh, vaag…

 10.    120 XP
  vgamer's avatar

  Boeien man, gameplay >>> graphics.
  Ik hoop dat het goed zit met die gameplay, vond 1 best goed maar
  weinig replay value.

 11.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  idd nu zie ik het ja, French Quarter op het plaatje

 12.    80 XP
  trybenga's avatar

  Why man? Ik vond de Comic Cutscenes nou net ook cool..
  Dat was INFAMOUS z’n stijltje gewoon..
  waarom doen ze toch zoiets?..
  Ze restylen gewoon heel INFAMOUS. Kut, maar ik wacht wel op wat ingame beelden enzo.
  Had deeltje 1 al van de release-dag, naar mijn menig erg veel replay value.