gta-v-online-5

Rockstar Games heeft een gloednieuwe update vrijgegeven voor GTA Online en met deze update zijn er nieuwe power-ups en een auto beschikbaar gesteld voor de game. Onder de nieuwe power-ups vinden we onder andere ‘Zoned’ die spelers een vertraging geeft, iets wat de verborgen snipers de kans biedt om spelers die zichtbaar zijn gemakkelijker te raken. Daarnaast is er ook een hele leuke andere power-up toegevoegd, namelijk Beasted. Hiermee kun je veranderen in een beest en toegang krijgen tot onzichtbaarheid, super jumps en enorme kracht. Alle power-ups vind je hieronder terug in het overzicht en zijn vanaf nu beschikbaar in de ‘Power Ups Play’ playlist.

Power-ups

Beasted: Transform into the Beast and use special powers like invisibility, super jump, and super strength.
Zoned: Slow down time for all players, giving snipers a tactical advantage over exposed enemies.
Doped: Dull your enemy’s senses with a trippy green haze; they’ll never see that flank coming…
Raging: Unleash a rampage with your entire team by inflicting increased damage while taking reduced damage.
Flipped: Scramble your opponents by picking up Flipped, temporarily inverting all enemy camera controls and mixing team chat to truly get in their heads.
Dark: Take your team off the grid for well-timed sneak attacks.

Samen met deze nieuwe update is er ook een speciale week aangekondigd waarin het mogelijk is om extra GTA$ en RP te verdienen. Wanneer je namelijk de nieuwe Power Play playlist gaat spelen, welke nu direct toegankelijk is vanaf het GTA V laadscherm en de nieuwe playlists sectie in het pauze menu, ontvang je tot 27 juni extra GTA$ en RP.

Deze extra verdiende centjes kun je ook meteen weer besteden aan een aanbieding, er zijn namelijk twee helikopter modellen in de aanbieding in de game. Je kunt deze week de Swift helikopter en Valkyrie helikopter met 50% korting aanschaffen, deze zijn dus redelijk snel te bemachtigen via de nieuwe playlist. Ben je echter verliefd op de onderstaand afgebeelde auto? Dan is het wellicht slim je geld op te sparen, want dit is een gloednieuwe supercar.

De Grotti X80 Proto is een enorm snelle nieuwe Supercar, welke is toegevoegd aan het aanbod van Legendary Motorsport. Deze nieuwe auto heeft een ontzettend krachtige motor en iedereen die de baller uit wil hangen in GTA Online, moet deze natuurlijk aan zijn of haar collectie toevoegen.

Heb je al een tijdje niet ingelogd op GTA Online? Dan is het slim dat je dat deze week wel even doet, voor iedereen is namelijk een gratis Grotti in-game T-shirt beschikbaar deze week.

actual_1466522730

actual_1466522721