hitman-goes-to-sapienza-on-april-26-vampire-magician-pack-now-live-502438-2

We hebben goed nieuws voor de Hitman fans. Op de officiële site van de game is namelijk te lezen dat we in de zomer twee bonus missies mogen verwachten. Vanaf 19 juli kunnen we opnieuw aan de slag met Agent 47 in twee nieuwe missies die zich afspelen in Sapienza en Marrakesh.

In Sapienza worden er opnames gemaakt voor een nieuwe science-fiction film. Aan jou de taak om een flinke lading roet in het eten te gooien van de filmcrew. De Marrakesh missie speelt zich voornamelijk ’s avonds af. Jij moet een mol zien te stoppen die allerlei geheimen wil uitlekken aan de grootste concurrent.

Buiten de twee nieuwe missies die je kan spelen om, zal er ook een update komen. Zo komen er volledig nieuwe in-game challenges en nieuwe Escalation Contracts naar de episodische game. Overigens zal elke plek die je in eerdere episodes aangedaan hebt nu anders aanvoelen, wat een bezoekje aan deze locaties opnieuw erg leuk maakt.

Later dit jaar komen er nog drie episodes uit, waaronder een level in Thailand. Uiteraard houden we jullie daarvan ook op de hoogte.