Tijdens de E3 vorige week liet Ubisoft een uitgebreide gameplay demo zien van Watch_Dogs 2. Nu druppelt er steeds meer informatie binnen over de game en deze keer gaat het over de grootte van de map van San Francisco die je in het tweede deel kan gaan verkennen.

Danny Belanger, game director van Watch_Dogs 2, heeft namelijk onthuld dat de map van de game ongeveer twee keer groter is dan die van het eerste deel. Behoorlijk netjes dus. Nou zegt de grootte van de map natuurlijk niet alles, want er moet wel voldoende te doen zijn in de wereld, maar dat het flink is uitgebreid ten opzichte van het origineel juichen we alleen maar toe.

Belanger vertelde ook nog wat over andere verschillen tussen Watch_Dogs 2 en het eerste deel. Het origineel bevatte een vrij duister verhaal en Aiden, het hoofdpersonage uit die game, was een ‘lone wolf’. Het verhaal in Watch_Dogs 2 zal echter een stuk “kleurrijker” zijn en Marcus, de nieuwe protagonist, is een stuk socialer. Marcus maakt deel uit van de hackersgroep DedSec en zal dus ook veel missies met andere groepsleden gaan ondernemen.

Watch_Dogs 2 is vanaf 15 november verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Voor meer informatie over de game kun je terecht bij onze preview. Lennard ging namelijk al even aan de slag met het nieuwe avontuur van Ubisoft.