PS4-VR-Virtual-Reality-Guide
De afgelopen week was iets rustiger dan ervoor, dat had natuurlijk alles te maken met de E3 die de week ervoor plaatsvond. Het nieuws van de afgelopen week betrof dan ook voornamelijk informatie volgend op onthullingen die we de week hiervoor zagen. Nu we in een iets rustigere periode zitten kunnen we daarom de blik vooruit richten en eens discussiëren over wat Sony ons dit najaar nog zal voorschotelen.

We hebben hier natuurlijk van alles en nog wat besproken, dus we gaan niet meer specifiek op bepaalde zaken in, dat laten we graag aan jullie over. De reden om het komend najaar voor Sony hier vandaag door te nemen met jullie is een interview wat wij tijdens de E3 hadden met de grote baas van Sony Interactive Entertainment Europe, Jim Ryan. Meerdere onderwerpen zijn hier de revue gepasseerd en het is daarom zeker aan te raden om dit interview hier terug te lezen, mocht je dit nog niet hebben gedaan.

Met de PS4K op komst, PlayStation VR wat er ook aan zit te komen en met de sterke line-up van meerdere games kan het niet anders dan dat dit een succesvol najaar voor Sony gaat worden. Dat zou je tenminste zeggen, zeker als je kijkt naar vorig jaar. Dat was toch een wat magere periode in vergelijking met wat ons nu te wachten staat, iets wat we overigens ook hebben zien aankomen. Veel aankondigingen van vorig jaar werden immers naar dit najaar doorgeschoven en dus zullen we er straks ongetwijfeld warmpjes bijzitten.

Reden genoeg dus om de stelling er tegenaan te gooien dat dit het beste najaar ooit gaat worden voor Sony en voor de PS4. Tevens een mooi moment om vanaf hier het stokje aan jullie over te dragen en jullie mening hierover te peilen. Waarom denk je dat dit het beste najaar ooit gaat worden of waarom denk je (nog) van niet? Wordt dit volgens jou hét moment voor Sony om nog verder door te pakken? Gaat dit zo’n goed najaar worden voor PS4 bezitters dat zelfs het komende jaar volgens jou hier niet aan kan tippen?

Laat ons vooral weten waarom jij een bepaalde mening toegedaan bent en drop je reactie weer hier onder dit artikel, zodat we er weer een mooie discussie van kunnen maken.