Nadat Telltale Games haar episodische Batman game onthulde bleef het een tijdje stil rondom dit project. Eerder deze maand liet men eindelijk de eerste screenshots van de game zien. Een releasedatum is nog altijd niet bekend, maar de ontwikkelaar heeft sinds de onthulling gezegd dat de eerste episode in de zomer van 2016 moet verschijnen. Inmiddels heeft men meer informatie vrijgegeven over de plannen voor het uitbrengen van de verschillende episodes.

Job Stauffer van Telltale Games heeft tegenover GamesRadar+ namelijk verklaard dat het de bedoeling is dat alle vijf de episodes van het eerste seizoen van BATMAN – The Telltale Series dit jaar nog uit gaan komen. Mogelijk kunnen we dus elke maand een nieuwe episode verwachten, wat best opvallend zou zijn omdat games van Telltale gebruikelijk elke twee maanden een nieuwe episode krijgen.

Stauffer heeft helaas nog geen exacte releasedatum bekendgemaakt, maar zei alleen maar dat de eerste episode van BATMAN – The Telltale Series “binnenkort” uit zal komen.