alien-promo

Alienation voor de PlayStation 4 werd zeer goed ontvangen door gamers en de pers, maar er waren wel wat aantekeningen. Zo werd het gebrek aan lokale coöp als minpunt gezien. Housemarque heeft op het Europese PlayStation Blog laten weten dat deze modus op 5 juli geheel gratis zal worden toegevoegd via een update.

De lokale coöp voor maximaal vier spelers is niet de enige nieuwe feature van de nieuwe update. Er zullen ook twee nieuwe moeilijkheidsgraden worden toegevoegd: Expert en Master. De vijanden zullen moeilijker te verslaan zijn, maar dat levert wel betere loot op. Ook worden er Leagues toegevoegd met de nieuwe update voor Alienation. Hiermee kun je laten zien hoe goed je bent en kun je verschillende kleuren voor je munitie ontgrendelen.

Voor de veteranen zullen er meer Hero Levels bijkomen en er zijn nieuwe Trophies toegevoegd aan het spel. Tevens zijn er kleine aanpassingen gedaan wat betreft de frequentie van Legendary-wapens en loot crates.

Op dezelfde datum zal ook het Survivor pakket beschikbaar zijn. Dit is betaalde DLC en bevat onder andere de ‘Vortex Grenade’ en nieuwe kleuren voor je munitie. Tevens zijn alle Primary Weapons beschikbaar voor alle Hero Levels. Het Survivor pakket zal 2,99 euro gaan kosten.