PS4Slimfake
Er is de afgelopen maanden veel speculatie geweest over een PS4K totdat Andrew House van Sony het bestaan van ‘Neo’ bevestigde. De verbeterde PlayStation 4 is inderdaad in ontwikkeling en die komt tegenover de verbeterde Xbox One te staan, want ook Microsoft werkt aan een betere console.

Microsoft kondigde op de E3 echter ook nog een Xbox One Slim aan, welke alvorens de Xbox One Scorpio moet verschijnen. Sony daarentegen heeft niets laten zien, behalve dat ze het bestaan van de PlayStation 4 Neo hebben bevestigd.

Over een PlayStation 4 Slim is tot op heden niet echt gesproken, maar daar brengt een nieuw gerucht verandering in. Een journalist van The Wall Street Journal heeft een tweet online gezet waarin hij meldt dat een Sony analist de term ‘PlayStation 4 Slim’ liet vallen. Dit in aanvulling op de PlayStation 4 Neo, dus dat suggereert dat er twee nieuwe modellen aan zitten te komen.

In navolging hierop meldt de journalist dat Sony deze PlayStation 4 Slim gaat laten zien op de Tokyo Game Show in september. Of het klopt is natuurlijk afwachten, maar dat neemt niet weg dat dit opvallend te noemen is. Wellicht dat we binnenkort meer horen, de PlayStation 4 Neo werd immers ook vrij onverwachts ineens bevestigd.

Knipsel